top of page

OVER PRO-LONGEVITY

Graag leg ik, Yannick Mertens gediplomeerd personal trainer, jullie uit hoe Pro-Longevity ontstaan is. Geen ultieme beloftes of wonderbaarlijke middelen maar gewoon mijn ervaringen als sporter, personal trainer en, meest belangrijk gewoon als mens. 

Longevity staat letterlijk voor levensduur. Naar mijn persoonlijke invulling staat het woord pro-longevity dan weer voor het verlengen van het leven in gezonde lichamelijke en mentale conditie. Niet enkel beweging maar ook voeding, slaap en mentale gezondheid dragen hier aan bij. Al deze onderwerpen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en kunnen elkaar zowel verzwakken als versterken.

 

Stap voor stap raak je in een ritme van een gezondere levensstijl. Je ondervindt er de voordelen van wat je dan weer motiveert om het te blijven doen. Het is letterlijk een vicieuze cirkel! Je bent productiever op je werk, je voelt je fit en gezond, je slaapt veel beter en je mentale gezondheid gaat erop vooruit.

Het kan echter moeilijk zijn om, na lange tijd de trein terug op het spoor te krijgen. Persoonlijke begeleiding kan dan een goed hulpmiddel zijn. Ik zal er zijn om jullie gemotiveerd te houden en jullie een gepaste uitdaging te bieden. Elk persoon is natuurlijk uniek en wordt graag op zijn eigen manier uitgedaagd. Ik train ook regelmatig mee voor een extra push en motivatie. Zien sporten doet sporten!

We zetten zo samen de eerste stappen richting jouw doelen.

Dit kan gaan van gewichtsverlies, algemeen fitter worden tot het behalen van specifieke sportdoelen.

Graag sluit ik af met een persoonlijke noot. Sport is de rode draad doorheen mijn leven en uiteindelijk een opstap geweest naar mijn gezonde levensstijl. Naast het sporten ben ik me ook meer beginnen verdiepen in voeding, mentale gezondheid en slaap. Ik ben sindsdien fysiek maar ook mentaal nog nooit zo sterk geweest. Ik heb mezelf op veel vlakken beter leren kennen en voel me een betere versie van mezelf. 

 

Ik kijk er dan ook enorm naar uit om jullie te begeleiden in het worden van de beste versie van jezelf!

“Take care of your body. It’s the only place you have to live.”

– Jim Rohn

WhatsApp Image 2023-07-15 at 15.00.33 (3).jpeg
WhatsApp Image 2023-07-15 at 14.54.04 (1).jpeg
bottom of page