top of page

DUO TRAINING

Duo Training bij Pro-Longevity


 

Bij Pro-Longevity begrijpen we dat sommige doelen beter kunnen worden bereikt met de ondersteuning en motivatie van een partner. Onze Duo Training biedt jou en je trainingspartner een unieke kans om samen te werken en gezondere levensstijlen te bereiken. Hier is hoe we te werk gaan om jullie op weg te helpen:

 

1. Bepalen van Jullie Gezamenlijke Doelen: We beginnen met een intake gesprek waarin we jullie specifieke doelen bespreken. Of jullie nu werken aan kracht, uithoudingsvermogen, gewichtsverlies of een combinatie van deze, we passen ons programma aan om aan jullie behoeften en wensen te voldoen.

 

2. Flexibele Trainingstijden: We begrijpen dat jullie drukke levens hebben, dus we werken samen om geschikte trainingsmomenten te vinden die passen in jullie schema's.

 

Of jullie nu liever buiten trainen, in onze PT studio PUSH, of bij jullie thuis met een aanvullende dienst, we zorgen ervoor dat de trainingssessies naadloos aansluiten bij jullie dagelijkse leven.

Maar we gaan verder dan alleen de training. We begrijpen dat voeding een cruciale rol speelt in jullie succes. Indien gewenst, nemen we ook jullie voedingspatroon onder de loep en bieden we begeleiding om jullie eetgewoonten te verbeteren.

 


 

Zijn jullie klaar om samen te werken en jullie fitnessdoelen te bereiken? Vraag jullie  intake gesprek aan via het contactformulier. Samen gaan we aan de slag voor een gezonder en actiever leven!

bottom of page