top of page

PERSONAL TRAINING

Personal Training bij Pro-Longevity
 

Bij Pro-Longevity begrijpen we dat persoonlijke aandacht de sleutel is tot het bereiken van jouw unieke fitnessdoelen. Onze Personal Training biedt een op maat gemaakte en persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt. Hier is hoe we te werk gaan:


 

1. Bepalen van Jouw Persoonlijke Doelen: We beginnen met een intake gesprek, waarin we jouw specifieke doelen bespreken. Of je nu streeft naar het opbouwen van spiermassa, het verliezen van gewicht, het verbeteren van je conditie of het bereiken van andere fitnessdoelen, ons programma wordt volledig afgestemd op jouw behoeften.

2. Lichaamsanalyse: Voor een goed doordacht trainingsplan voeren we een lichaamsanalyse uit. Dit helpt ons om je sterke punten te benutten en te werken aan gebieden die verbetering behoeven, zodat je optimale resultaten behaalt.

3. Flexibele Trainingstijden: We begrijpen dat jouw drukke levensstijl flexibiliteit vereist. We werken samen om geschikte trainingsmomenten te vinden die passen in jouw dagelijkse schema. Of je nu de voorkeur geeft aan training in de buitenlucht, in onze PT studio PUSH, of zelfs in de comfortabele omgeving van je eigen huis met aanvullende diensten, we zorgen ervoor dat de trainingssessies naadloos aansluiten bij jouw behoeften.

Maar we gaan verder dan alleen de training. We begrijpen dat voeding een cruciale rol speelt in jouw succes. Indien gewenst, nemen we ook jouw voedingspatroon onder de loep en bieden we begeleiding om jouw eetgewoonten te verbeteren.

"Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen." - Micheal Jordan
Bij Pro-Longevity helpen we jou om het te laten gebeuren. Jouw succes is onze prioriteit.

Ben je klaar om te investeren in jezelf en de weg naar een gezondere, fittere versie van jou? Vraag jouw intake gesprek aan via het contactformulier en laten we samen werken aan jouw persoonlijke groei en welzijn!

bottom of page