top of page

SMALL GROUP TRAINING

Small Group Training bij Pro-Longevity
 

Bij Pro-Longevity geloven we in de kracht van samenwerken, en onze Small Group Training is een geweldige manier om je doelen te bereiken terwijl je de motivatie en ondersteuning van anderen om je heen hebt. Hier is hoe we te werk gaan om jou te helpen op weg naar een gezondere levensstijl:


 

1. Bepalen van Jouw Doelen: Onze reis begint met een vrijblijvend gratis intake gesprek. We willen graag weten wat jouw specifieke doelen zijn. Of je nu streeft naar kracht, uithoudingsvermogen, gewichtsverlies of algehele fitheid, we passen ons programma aan op basis van jouw behoeften en ambities.

2. Trainingstijden op Maat: Flexibiliteit is essentieel. We zoeken samen met jou naar geschikte trainingsmomenten die aansluiten bij jouw agenda. Of het nu buiten is, in onze PT studio PUSH, of zelfs bij jou thuis met een aanvullende dienst, we zorgen ervoor dat de trainingssessies passen in jouw dagelijks leven. 

Maar we gaan verder dan alleen de training. We begrijpen dat voeding een cruciale rol speelt in jouw succes. Indien gewenst, nemen we ook jouw voedingspatroon onder de loep en bieden we begeleiding om jouw eetgewoonten te verbeteren.

Klaar om te beginnen? Vraag jouw intake gesprek aan via het contactformulier. Laten we samen werken aan een gezondere en gelukkigere versie van jezelf!

bottom of page